We “sparen” vrouwen

Sparen, velen zijn er gek op. Ik ook!!
En dit is wat wij doen met het platform Professionalista.

Hoe het begon…
In 1987 begon ik met ondernemen. Altijd kwamen er veel vrouwen bij mij voorbij.
De eerste jaren in mijn schoonheidssalon, ik startte mijn carrière als zelfstandig ondernemer als zelfstandig werkende schoonheidsspecialiste. Werken met mensen, heerlijk! Maar ik had altijd heel veel ideeën voor nieuwe producten en diensten.
Na dit bedrijf te hebben verkocht (het was inmiddels uitgebreid met een kapsalon en zonnestudio) ging ik verder met mijn passie: Fotografie. Een studio in Alkmaar en uiteindelijk deed ik hoofdzakelijk bedrijfsfotografie. Kwam ik bij veel bedrijven, sprak ik veel ondernemers.
Ik werd blij van het verbinden van de ondernemers, vooral vrouwen. Maar het rondzoeken bij een vraag als ik geen connectie had… ik dacht, dit kan handiger. En toen kwam Professionalista voorbij. Een geweldige kans, een mooi concept!

Wat doen wij bij Professionalista, we sparen iets …. we sparen namelijk vrouwelijke ZZP’ers die zichzelf verhuren.
Die met hun kennis en ervaring hun geld (willen) verdienen. In contact met mensen en op uur (of project)basis. Dus waar het van belang is dat de communciatie goed verloopt. Waar het gaat om dat je gevonden wordt voor je volgende opdracht. Waar het om mensenwerk gaat, niet om geautomatiseerde mailtjes in een online marketing funnel.

Dus, ben jij een vrouw en ZZP’er en word je graag ingehuurd door mensen en organisaties? Heb je nog ruimte voor een volgende opdracht. Kom dan op mijn site die niet vrouwenzoeker.nl heet, maar Professionalista.nl . Je bent immers een professional, een vrouwelijke professional en die noemen wij een Professionalista.
Je mag je er zelf op zetten, ik heb 3 smaken profielen en ter kennismaking is er voor de eerste 6 maanden een geweldige aanbieding.

Werk aan je zichtbaarheid, je vindbaarheid (buiten jouw eigen netwerk) en sluit je aan bij Professionalista!

Ellen Pichotte
Ellen Pichotte

Leave a reply