Veel gestelde vragen

Professionalista is een online etalage voor vrouwelijke professionals die zelfstandig werken en zich willen laten zien aan potentiële opdrachtgevers. We zitten nergens tussen, de opdrachtgever beslist zelf met wie hij of zij contact opneemt.

Professionalista is er enerzijds voor de vrouwelijke professionals, die zelfstandig werkt en zichzelf wil laten zien aan potentiële opdrachtgevers, zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Anderzijds is Professionalista er voor mensen die een vakvrouw zoeken voor een opdracht die ze hebben te vergeven.

Zoeken op Professionalista werkt eenvoudig. Je hoeft geen account aan te maken, niet in te loggen en niets te betalen. Je zoekt op zoekwoord (tag) of op naam. Je ziet direct de professionalista’s, met naam en foto en contactgegevens.  Je kunt ze dus direct zelf benaderen, niets is afgeschermd.

Professionalista is gratis te gebruiken voor iedereen die een vakvrouw zoekt. Een vermelding op Professionalista is er in drie verschillende smaken. Alle tarieven vind je hier. 

Soms zoek je een student voor een klus, soms iemand in je buurt en soms een vrouw. Dat kan om verschillende redenen, omdat je doelgroep vrouw is, omdat je graag samenwerkt met vrouwen, omdat het voor de balans in het team beter is of omdat je een specifieke kwaliteit zoekt die vrouwen vaker bezitten dan mannen. Het maakt ons niet uit wat de reden is. Als je op zoek bent naar een vrouwelijke professionals voor een opdracht, kun je die zoeken op onze site.

Professionalista is bedacht en ontwikkeld door Marijke Krabbenbos (1972). Zij is bedrijfskundige en ondernemer sinds 2006. Ze helpt mensen en organisaties aan ideeën (IdeaCompany) en ze richtte in 2007 het succesvolle netwerk Bites & Business op.

Wat leuk! We staan altijd open voor samenwerkingen. Neem hiervoor contact op met Marijke Krabbenbos. Ze is te bereiken op marijke@professionalista.nl en op 06 – 4115 4946.