DE PROFESSIONALISTA BUSINESS CLUB
voor
VROUWELIJKE ONDERNEMERS

Voor vrouwelijke ondernemers uit alle branches. Netwerken door een effectieve combinatie van meerdere maandelijkse online en offline meetings. Elkaar empoweren EN laten groeien.

Netwerken is belangrijk en waardevol omdat…

 • je alleen sneller gaat, maar samen veel, veel verder komt. Het ondernemen hoef je echt niet allemaal alleen te doen
 • contact met gelijkgestemde ondernemers inspireert en je enorm motiveert
 • je van elkaar zoveel kunt leren
 • een kwalitatief netwerk voor meer klanten zorgt (je bent elkaars verkoopteam)
 • het ook gewoon ontspanning geeft en gezellig is.

Je hoeft niet alles alleen te doen

 

De Professionalista Business Club – Alkmaar is gelanceerd op
29 september 2022

De Professionalista Business Club

Is meer dan alleen je visitekaartje uitdelen. Is meer dan samen gezellig een drankje drinken. Het is meer dan alleen maar even netwerken. Wij ondernemen vanuit het openzetten van ons netwerk. Wij zijn elkaars ambassadeurs. Die het niet alleen jou gunnen om nieuwe business te genereren, maar hier daadwerkelijk ook echt jou in versterken. Nieuwe klanten of opdrachten aanreiken, vanuit ons eigen netwerk. Omzet generen en groeien op veel meer vlakken (zowel persoonlijk als bedrijfsgerelateerd), dat is waar de Professionalista Business Club voor staat.
Stap jij ook in deze Businessclub voor Vrouwen?

Waarom een Business Club

Wie mij kent, weet het. Ik ben een fan. Ik vind netwerken echt leuk & o zo effectief.

Professionalista, dè online zoekmachine voor vrouwelijke professionals, werkt. Gevonden worden buiten je eigen netwerk. Deze Business Club is de aanvulling voor nog meer onderlinge verbinding. Meer samenwerking. Elkaar nog verder helpen. Elkaar actief business gunnen.

Ook ik heb dat nodig. Heel eerlijk, eigenlijk ben ik deze BusinessClub puur uit eigenbelang gestart. Ik ben ondernemer sinds 1987, ben bij veel netwerken geweest. Als lid of als gast. Van sommigen word of werd ik blij, van anderen een stuk minder. Samen een borrel drinken is leuk, maar vaak niet meer dan dat. Verplichtingen voor de statistieken, ik geloof er niet in. Ik zag plussen, maar ook een aantal onderdelen waar ik gewoon echt niet blij van werd. Ik heb deze plussen verzameld en geprobeerd deze te bundelen in dit netwerk.
• actief je netwerk open zetten
• geen statistieken die bijgehouden moeten worden
• commitment
• een regelmaat in elkaar ontmoeten
• kennisvergroting
• maar zeker ook fun

Ondernemerschap is soms best eenzaam.
Een netwerk van gelijkgestemde ondernemers om je heen aan wie je af en toe hulp kan vragen wanneer je vastloopt. Die jou net dat duwtje geeft. Een netwerk dat je in een stroomversnelling laat gaan wanneer je krachten bundelt, wanneer je gebruik kan maken van elkaars netwerk en ervoor openstaat om van elkaar te leren en elkaar te helpen. Dat is wat voor mij een werkend (in groei EN omzet) netwerk is.

Dat is voor mij de Professionalista Business Club.
Daar ga ik van aan en ik weet zeker jij ook!

Jij zet jouw netwerk open voor jouw medeleden
Jouw medeleden zetten hun netwerk open voor jou
Je succes delen, maar zeker ook je tegenslagen
Alles mag er zijn

Je krijgt:

• Offline meetings

Twee keer per maand zien we elkaar in real live (2,5 uur). De data vind je in de agenda. Er is een verplichting om minimaal 1 keer per maand aanwezig te zijn. De inhoud vind je elders op deze pagina.

• Magazine

Professionalista heeft haar eigen magazine. Natuurlijk ontvang je een exemplaar en in de volgende editie zetten we ook jou en jouw onderneming, als onderdeel van de Business Club, in de SpotLight.

• Online Meetings

Eén keer per maand ‘meeten’ we elkaar online (2 uur). Netwerken, een masterclass en het delen van elkaar successen (en natuurlijk vergeten we het empoweren niet). De data vind je in de agenda. De inhoud vind je elders op deze pagina.

• Voorrang

Je krijgt voorrang op de plaatsing van jouw interview en gastblogs op het platform van Professionalista. Je word actief betrokken bij de Professionalista Podcast (wordt binnenkort de lucht in gegooid). Dit betekent dat je nóg meer kunt profiteren van het bereik van Professionalista.

• Masterclasses

Iedere maand, tijdens de online meeting, is er een masterclass. Deze wordt gegeven door een gastspreker of lid van de Business Club. De onderwerpen zijn divers en altijd passend bij vrouwelijk ondernemerschap. Kijk in de agenda voor data/onderwerpen.

• In de Agenda

De masterclasses, workshops en evenementen die jij geeft/organiseert met jouw bedrijf kan je zonder kosten in de agenda laten plaatsen op de website. En natuurlijk geven we ze ook aandacht op onze verschillende social media kanalen.

De OFFLINE meeting

Iedere maand zijn er 2 offline Netwerkmeetings waarin jij jezelf en jouw bedrijf in de SpotLight zet. Waarin je jouw zoekvraag erin gooit. Waar we onze successen vieren, je nieuwe ondernemers leert kennen, potentiële nieuwe klanten ontmoet en ambassadeurs voor jouw bedrijf ontstaan.

Minimaal 2 keer per jaar de mogelijkheid om live jouw Bedrijfspresentatie te geven aan de leden en gasten van de BusinessClub.

Een netwerkmeeting met een duidelijke structuur. Met diverse momenten per meeting om jezelf en jouw bedrijf in de SpotLight te zetten. Om met elkaar te connecten.

De offline meetings vinden altijd plaats op dinsdag (09.30 – 12.00 uur). Kijk in de agenda voor de data.

De ONLINE meeting

Iedere maand is er een online Netwerkmeeting waarin jij jezelf en jouw bedrijf in de SpotLight zet. Waarin je jouw zoekvraag erin gooit. Waar we onze successen vieren, je nieuwe ondernemers leert kennen, potentiële nieuwe klanten ontmoet en ambassadeurs voor jouw bedrijf ontstaan.

Een netwerkmeeting met een duidelijke structuur. Met diverse momenten per meeting om jezelf en jouw bedrijf in de SpotLight te zetten. Om met elkaar te connecten.

Als vaste onderdeel is er iedere maand een Masterclass. Deze wordt door een externe gastspreker of een lid van het netwerk gegeven.

De online meeting met gasten vindt altijd op een dinsdag plaats (09.30-11.30 uur). Kijk in de agenda voor de data.

De Maandelijkse VRIJMIBO

Iedere laatste vrijdag van de maand sluiten we de maand af met een glas in ons hand. Ik zou zeggen ook iets lekkers erbij.. De VRIJMIBO. Even de week/maand doornemen. Relaxt, online via Zoom, met een drankje/hapje vlakbij, op je eigen werkplek connecten. Van 16.00 tot 17.00 uur.
SAMEN DE MAAND AFSLUITEN – VRIJBLIJVEND – GEZELLIG – VERTEL JE VERHAAL – ENERGIEGEVEND

 

Business Club
Membership
betaling per maand

€ 97,- ex btw (minimaal 1 jaar lidmaatschap)

   • 2 keer per maand Offline Netwerkmeeting
   • 1 keer per maand Online Netwerkmeeting
   • laatste vrijdag de online VRIJMIBO

    NU:
    3 maanden TRY-IT-OUT

Business Club
Membership
betaling per jaar

€ 970,- ex btw

   • 12 x 2 keer per maand Offline Netwerkmeeting
   • 12 x 1 keer per maand Online Netwerkmeeting
   • 12 x  de online VRIJMIBO

    Betaal 10 maanden,
    krijg 2 maanden als bonus