Over ons

Professionalista is gestart in 2019.
Februari 2021 heb ik, Ellen Pichotte, de kans gekregen om dit over te nemen en uit te bouwen. Ik werk graag met vrouwen. Ik geef vrouwen graag een (online) podium. Ik help vrouwen graag naar meer zichtbaarheid.

Het vinden van die vrouwelijke expert is niet altijd makkelijk, dat ondervond ik vaker bij het zoeken naar DE persoon voor een opdracht. En ik werk altijd graag samen met vrouwelijke professionals. Ik zocht bijvoorbeeld binnen de netwerken waar ik lid van ben, maar vond niet de persoon die ik zocht. Op een oproepje op Social Media kwamen zoveel reacties (zowel van degene die de expert was als van mensen die hier wel een expert voor kenden), dat ik er veel werk aan had om de juiste te selecteren. Dat vond ik gedoe. Die tijd wilde ik niet kwijt zijn.
Professionalista is de oplossing: “Een plek waar je zelf kunt zoeken en browsen, zelf aan het stuur zit en zelf contact kan opnemen! Dus een soort Funda, maar dan voor (vrouwelijke) professionals!“

Het een podium geven van vrouwelijke professionals. De vrouw een plek geven waar zij zichzelf, haar kwaliteiten en haar bedrijf echt kan laten zien. Dat is de gedachte achter Professionalista. En zeker een plek waar iedere man of vrouw (particulier, bedrijf of ondernemer) de vrouwelijke professional kan vinden voor zijn/haar opdracht.

Over mij

Ik ben Ellen Pichotte, fotograaf, verbinder.
Met een grote focus op het vergroten van de online zichtbaarheid van vrouwelijke ondernemers.

Vrouwen hebben te vaak de neiging om net niet die stap naar voren te doen en dat is jammer. Jammer voor de vrouwelijke expert, maar zeker ook jammer voor de zoeker naar deze expert.
Voor die particulier, voor dat bedrijf of ondernemer die juist voor die opdracht een vrouw zoekt.

Ik ben ondernemer sinds 1987. Met mijn bedrijf SmartFoto – SmartSocial help ik (vrouwelijke) ondernemers naar maximale online zichtbaarheid met echte eigen foto’s. Waarschijnlijk snap je nu ook helemaal waarom ik het grootmaken van dit platform als een uitdaging zie. Dit platform sluit hier helemaal op aan.

Vrouwelijke expert, laat jezelf zien. Zorg dat je online zichtbaar & vindbaar bent (ook buiten je eigen netwerk). Dat is waar ik als persoon, met het platform Professionalista, voor sta.

Ellen Pichotte

Over het team

Doorstart Professionalista febr. ’21 / Eigenaar Ellen Pichotte
De website wordt onderhouden door de WordPressdokter
Fotografie website door Professionalista Dana Schoenmaker
Assistent bij heel veel … Professionalista Nienke Schaafsma