Over ons

Professionalista is opgezet door mij, Marijke Krabbenbos. Het idee voor een online etalage kreeg ik toen ikzelf op zoek was naar iemand voor een opdracht. En ik werk altijd graag samen met vrouwelijke professionals. Ik zocht op de site van het netwerk Bites & Business, maar vond niemand. Op een oproepje kwamen zoveel reacties, dat ik er veel werk aan had om de juiste te selecteren. Dat vond ik gedoe. Ik verzuchtte: “Waarom is er niet een plek waar ik zelf kan zoeken en browsen, zelf aan het stuur zit en zelf contact kan opnemen? Dus een soort Funda, maar dan voor (vrouwelijke) professionals?“

Er zijn natuurlijk andere sites, ik bestudeerde ze allemaal. En ik deed enquêtes. En dat alles leidde tot het idee voor Professionalista!

 

Over mij

Ik ben Marijke Krabbenbos, bedrijfskundige en ondernemer sinds 2006. Met mijn ideeënbedrijf IdeaCompany help ik mensen en organisaties aan ideeën. En af en toe werk ik een eigen idee uit. In 2007 startte ik met het netwerk Bites & Business, ik bedacht en maakte het Tanteboek en ik startte met crowdfunding de kledinglijn Qolors (gesloten).

Over het team

De website wordt beheerd door Elvira van Gastele.

Ik werk samen met Babs van Gisbergen aan de groei van de site.

De vormgeving werd gedaan door Alies de Groot.

Marijke Krabbenbos