Over ons

Professionalista is gestart in 2019.
Februari 2021 heb ik, Ellen Pichotte, de kans gekregen om dit over te nemen en uit te bouwen. Ik werk graag met vrouwen. Ik geef vrouwen graag een podium. Ik help vrouwen graag naar meer zichtbaarheid.

Het vinden van die vrouwelijke expert is niet altijd makkelijk, dat ondervond ik vaker bij het zoeken naar DE persoon voor een opdracht. En ik werk altijd graag samen met vrouwelijke professionals. Ik zocht bv op de site van het netwerk Bites & Business, maar vond niemand. Op een oproepje op Social Media kwamen zoveel reacties, dat ik er veel werk aan had om de juiste te selecteren. Dat vond ik gedoe. Die tijd wilde ik niet kwijt zijn.
Professionalista is de oplossing: “Een plek waar je zelf kunt zoeken en browsen, zelf aan het stuur zit en zelf contact kan opnemen! Dus een soort Funda, maar dan voor (vrouwelijke) professionals!“

Het een podium geven van vrouwelijke professionals. De vrouw een plek geven waar zij zichzelf, haar kwaliteiten en haar bedrijf echt kan laten zien. Dat is de gedachte achter Professionalista. En zeker een plek waar iedere man of vrouw de vrouwelijke professional kan vinden voor zijn/haar opdracht.

Over mij

Ik ben Ellen Pichotte, fotograaf, verbinder, met een grote focus op het vergroten van de online zichtbaarheid van vrouwelijke ondernemers. Vrouwen hebben te vaak de neiging om net niet die stap naar voren te doen en dat is jammer. Jammer voor de vrouwelijke expert, maar ook voor de zoeker naar deze expert.
Ik ben ondernemer sinds 1987. Met mijn bedrijf SmartFoto – SmartSocial help ik (vrouwelijke) ondernemers naar maximale online zichtbaarheid met echte eigen foto’s.  Nu snap je ook waarom ik het grootmaken van dit platform als een uitdaging zie. Dit platform sluit hier helemaal op aan.

Ellen Pichotte

Over het team

Doorstart Professionalista febr. ’21 / Eigenaar Ellen Pichotte
De website wordt onderhouden door Professionalista Janneke Lutgerink
Fotografie website (fotoshoot staat gepland!!) Professionalista Dana Schoenmaker
Assistent bij heel veel … Professionalista Nienke Schaafsma