Veel gestelde vragen

Professionalista is een online etalage voor vrouwelijke professionals die zelfstandig werken en zich willen laten zien aan potentiële opdrachtgevers. We zitten nergens tussen, de opdrachtgever beslist zelf met wie hij of zij contact opneemt.

Professionalista is er enerzijds voor de vrouwelijke professionals, die zelfstandig werkt en zichzelf wil laten zien aan potentiële opdrachtgevers, zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Anderzijds is Professionalista er voor mensen die een vakvrouw zoeken voor een opdracht die ze hebben te vergeven.

Professionalista werkt eenvoudig. Vrouwelijke professionals vullen een profiel in. Met tags geven ze aan waar ze op gevonden willen worden. Iedereen die op zoek is naar een vakvrouw, kan via de site zoeken en direct zelf contact opnemen met de professionalista.

Professionalista is gratis te gebruiken voor iedereen die een vakvrouw zoekt. Een vermelding op Professionalista is er in drie verschillende smaken. Alle tarieven vind je hier.

Een profiel op Professionalista maak je heel makkelijk aan in vier stappen:

  1. kies je vermelding
  2. maak een account aan
  3. vul je profiel in
  4. klaar!

Alleen profielen met een profielfoto zijn zichtbaar. Je profielfoto voeg je bovenin je profiel toe. Eventuele extra foto’s voeg je onderin toe.

Als je inlogt op je account zie je op je profiel rechtsboven een grijs wieltje. Als je daarop klikt, kun je je profiel aanpassen.

Als je tags mist, stuur dan een mailtje naar service@professionalista.nl met daarin welke tags je mist. We voegen ze dan z.s.m. toe en laten het je weten.

Soms zoek je een student voor een klus, soms iemand in je buurt en soms een vrouw. Dat kan om verschillende redenen, omdat je doelgroep vrouw is, omdat je graag samenwerkt met vrouwen, omdat het voor de balans in het team beter is of omdat je een specifieke kwaliteit zoekt die vrouwen vaker bezitten dan mannen. Het maakt ons niet uit wat de reden is. Als je op zoek bent naar een vrouwelijke professionals voor een opdracht, kun je die zoeken op onze site.

Achter Professionalista zit Ellen Pichotte (1966). Zij is gespecialiseerd in beeld, in online zichtbaarheid en het connecten van mensen. Ze wil de de vakvrouw op het podium (in de etalage) zetten die zij verdient. Zij is ondernemer sinds 1987.

Als je twee verschillende soorten opdrachten doet, is het verstandig om twee verschillende profielen aan te maken. Je tags worden dan apart getoond. Op je tweede account krijg je 50% korting. Neem hiervoor contact op met service@professionalista.nl .

Ja, dat kan. Je kunt altijd upgraden. Op de dag dat je de upgrade aanschaft, begint het nieuwe jaar van de overeenkomst.

Nee, dat kan niet. Je kunt wel in je profiel zetten dat je nu niet beschikbaar bent. Je wordt dan niet getoond. Vergeet niet om je beschikbaarheid weer aan te passen als je wil dat je profiel wel weer getoond wordt!

Elke vermelding bij Professionalista loopt 12 maanden. Een maand voor de periode afloopt, krijg je een mail met de vraag of je wilt verlengen.

Wil je al voordat de 12 maanden afgelopen zijn je profiel niet meer tonen? Zet hem dan op niet-beschikbaar.

Voor vragen, stuur een mailtje naar service@professionalista.nl. We geven geen geld terug als je eerder dan na 12 maanden opzegt.

Wat leuk! We staan altijd open voor samenwerkingen. Neem hiervoor contact op met Ellen Pichotte. Ze is te bereiken op ellen@professionalista.nl en op 06 – 13285187.