Maak jij gebruik van meerdere uithangborden?

Ben jij een zelfstandige vakvrouw, ben jij een vrouwelijke expert op jouw gebied en ben je in te huren door opdrachtgevers? Dan is het een goed idee om op meerdere plekken op het internet zichtbaar te zijn, met een link naar je website. Om meerdere uithangborden te hebben.

Social Media, een belangrijk uithangbord is vluchtig. Bij Social Media heb je te maken met het algoritme (en ja, dat verandert regelmatig…). De verschillen tussen de verschillende platforms zijn groot (en soms heb je dat helemaal niet in de gaten). Heb jij eigenlijk al eens nagedacht waar jij zichtbaar wilt zijn. Heb je al eens nagedacht welk(e) platformen bij jou en jouw bedrijf passen? Je hoeft niet overal zichtbaar te zijn. Kies gerust wat bij jou past.

Maar wat misschien nog wel veel belangrijker is, laat je vinden! Je zal je nu afvragen, hoe?
Dat doe je door te netwerken, zowel offline (wat nu in deze tijd nog een stuk moeilijker is) als online. Wees sociaal op de Socials.
Maar even iets anders, heb je al eens nagedacht over het gevonden worden?
Gevonden worden:
• op jouw persoonlijkheid,
• op jouw beschikbaarheid,
• op de regio waar je wilt werken,
• op jouw skills.
door die opdrachtgever.

Deze site, Professionalista, is zo in elkaar gezet om vrouwelijke ZZP’ers bijeen te brengen en beter vindbaar te maken. Makkelijk te doorzoeken en te bekijken door opdrachtgevers. Zij klikken vanuit je profiel door naar je site of nemen direct contact met je op. Geen tussenpersoon, geen gedoe, geen inlog.

Als Professionalista (jazeker, zo noemen we de vrouwelijke professionals die zijn aangesloten bij dit platform) ben je
• Naast je ‘etalage’ op de website ook maximaal zichtbaar op de Social Media kanalen van Professionalista. Jouw posts worden gedeeld (goed voor jouw algoritme) en buiten jouw eigen netwerk gelezen.
• Naast je ‘etalage’ op de website met jouw interview die op de website en socials wordt geplaatst zichtbaar.
• Naast je ‘etalage’ op de website ook met je expertise zichtbaar doordat je als gastblogger een blog aan kunt leveren. Dit blog wordt natuurlijk ook op de website en de social media van Proessionalista in de spotlight gezet.

Er zijn drie soorten vermeldingen bij Professionalista. Je kunt het meest uitgebreide pakket (pakket Premium) nu zes maanden uitproberen voor een hele, hele aantrekkelijke prijs. Kom je er ook op? Hoe meer vakvrouwen op de site, hoe aantrekkelijker deze wordt voor ‘zoekers’.

Enne.. je kent vast ook vakvrouwen. Je kent vast ook vrouwelijke professionals, vrouwen die er ook op horen. Stuur ze gerust dit bericht.

Nieuwsgierig?
Kijk op de HOMEpagina voor de aanbieding.

Ellen Pichotte
Ellen Pichotte

Leave a reply