Interview Professionalista Sandra Westein

Sandra, eigenaar van SAAR, Business Organiser. Sandra neemt werk uit handen van de ondernemer. Denk aan agenda/email beheer, schrijven van teksten, opzetten/bijhouden CRM systeem EN kan ook je sparringpartner zijn. En kijk vooral naar haar antwoord op de vraag waar zij over 2 en 5 jaar wil zijn…

Naam: Sandra Westein
Bedrijfsnaam: SAAR. Business Organiser

Leer Sandra echt kennen in 9 antwoorden:

 1. Omschrijf in maximaal 50 woorden jouw bedrijf

  Ik ondersteun ondernemers te focussen op groei door middel van ondersteuning op niveau. Als Personal Virtual Professional neem ik werk uit handen van de ondernemer, zoals de basis agenda- en emailbeheer maar ook social media- en website beheer, schrijven van blogs/artikelen/nieuwsbrieven, opzetten en bijhouden CRM systeem. Maar ook sparringpartner.

 

 1. Hoe lang ben je ondernemer en wat heb je gedaan voordat je startte als ondernemer?

  Ik ben nu 5 jaar ondernemer en hiervoor heb ik voornamelijk gewerkt bij Internationale organisaties als ondersteuner en leidinggevende.

 

 1. Wat was jouw reden om als zelfstandiger te starten?

  Doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben, vrijheid in tijd en financiele vrijheid.

 

 1. Wat maakt jouw bedrijf uniek?

  Ik lever persoonlijk maatwerk. Elke klant is anders. Ik lees me in in het bedrijf en de directie en/of ondernemers

 

 1. Wat vind je lastig in het ondernemen EN wat vind je het leukste aan het ondernemerschap?

  In het begin vond ik het lastig om de juiste klant te vinden en het vertrouwen te wekken. Nu vind ik het soms lastig om mezelf niet te onderschatten. Het leukste vind ik dat ik het echt in de vingers heb, het ondernemerschap past als een fijne jas om mij heen.

 

 1. Wat zou je bij de start van jouw bedrijf anders hebben gedaan met je kennis van nu?

  Dan was ik eerder met een business coach gestart en de juiste manier van zichtbaarheid naar buiten gebracht.

 

 1. Waar wil jij over 2 jaar en over 5 jaar staan?

  Over 2 jaar woon en werk ik deels in Portugal en heb ik een aantal fijne, goed betalende, klanten en meer privetijd.
  Over 5 jaar woon en werk ik nog steeds in Portugal maar dan meer tijd daar dan in Nederland.

 

 1. Hoe integreer jij jouw bedrijf in jouw dagelijkse dag?

  Mijn bedrijf IS mijn dagelijkse dag ?. Het staat niet mijn priveleven in de weg maar ik ben het grootste deel van de dag wel bezig met mijn bedrijf. Als ik even op de bank zit, blijft mijn creatieve brein bezig.

 

 1. Wat is jouw GOUDEN TIP voor andere vrouwelijke ondernemers?Werk aan je zichtbaarheid en herkenbaarheid. Onderscheid jezelf van de rest en kleineer jezelf of je bedrijf NOOIT. Ik vind het zo erg als een vrouwelijke ondernemer praat over haar “bedrijfje” , krijg ik de kriebels van.

Leer Sandra nog beter kennen:
Profiel Sandra: klik hier
InstagramAccount: klik hier
Website: klik hier<

Ellen Pichotte
Ellen Pichotte

Leave a reply