Interview Professionalista Martine Hamstra

Martine, eigenaar van Eigen Weg Doel Bewust, is intuïtief eigenwaarde coach. Zij heeft bouwkunde gestudeerd, is dus vanuit de mannelijke kant naar de vrouwelijke kant geswitcht. Hoe mooi! Zij werkt vanuit respect en liefde. Leer deze Professionalista kennen.

Naam: Martine Hamstra
Bedrijfsnaam: Eigen Weg Doel Bewust

Leer Martine echt kennen in 9 antwoorden:

  1. Omschrijf in maximaal 50 woorden jouw bedrijf

Ik geef mijzelf de naam intuitief eigenwaarde coach en maak gebruik van alle aangeleerde tools vanuit de opleidingen die ik heb gedaan, maar ook maak ik gebruik van mijn ervaringen die uit mijn leven gegrepen zijn. Zo vind ik overal haakjes om voor jou een goed luisterende leraar te zijn. Vanuit respect en liefde. 

  1. Hoe lang ben je ondernemer en wat heb je gedaan voordat je startte als ondernemer?

Ik ben nu bijna 5 jaar ondernemer. Ik kom uit het vastgoed en heb bouwkunde gestudeerd. Ik ben dus geschakeld vanuit mijn Innerlijke Man naar mijn Innerlijke Vrouw. Hoe mooi is dat. Ik ervaar dit als een grote toegevoegde waarde.

  1. Wat was jouw reden om als zelfstandiger te starten?

Het was er tijd voor. Ik heb bijna 40 jaar in loondienst gewerkt. Nu is het tijd om het zelf te doen en de vrijheid ervan te ervaren.

  1. Wat maakt jouw bedrijf uniek?

Ik, Martine, maak mijn bedrijf uniek.
En mijn praktische en nuchtere maar ook spirituele insteek met betrekking tot iedere willekeurige probleemstelling.
Al is dat op zakelijk commercieel gebied, het vinden van een baan, relatie problematiek, pubertijd, hormonen, overgang, misbruik, zelfbeeld, ouderschap, stress, depressie, vrouwzijn in een mannenwereld, je staande houden als je teveel ballen in de lucht moet houden, keuzes maken, grenzen stellen en dan ook bewaken.

  1. Wat vind je lastig in het ondernemen EN wat vind je het leukste aan het ondernemerschap?

Het leukste is de vrijheid en mogen werken met wie ik graag wil werken en wie dan ook graag met mij wil werken.
Wat vind ik lastig? Emh, hier heb ik op dit moment geen antwoord op. 

  1. Wat zou je bij de start van jouw bedrijf anders hebben gedaan met je kennis van nu?

Niets, het moest gaan zoals het is gegaan. Vanuit de ene stap zette ik de volgende. Ik had nog geen vast doel. Gaandeweg het doen ontdekte ik meer en meer mijn talent en mijn verlangen wat daarmee te doen.

  1. Waar wil jij over 2 jaar en over 5 jaar staan?

Over 2 jaar wil ik leven vanuit een wetend vertrouwen dat de juiste klanten mij op het juiste moment weten te vinden.
Over 5 jaar wil ik de blauwdruk duidelijk hebben hoe mijn leven aan de kust eruit gaat zien. Want dat is mijn visie en verlangen voor de toekomst. Leven en werken aan de kust. Een heerlijk huis met een superfijne praktijkruimte in één. 

  1. Hoe integreer jij jouw bedrijf in jouw dagelijkse dag?

Mijn bedrijf is er altijd en is een verlengstuk van mij. Ik heb nu al een superfijne praktijkruimte (Het Thuishuis) in Purmerend waar ik ontzettend graag ben en waar het heel erg prettig werken is. 

  1. Wat is jouw GOUDEN TIP voor andere vrouwelijke ondernemers?

Doen wat je gevoel je ingeeft, volg je droom. Doe wat intens goed voelt en laat je daardoor leiden en laat je niet afleiden.

Profiel Martine: klik hier
Instagram: klik hier
Website: klik hier

Ellen Pichotte
Ellen Pichotte

Leave a reply