INTERVIEW Professionalista Marjolein van der Linden

Marjolein van der Linden, eigenaar van De ConceptenBakkerij. Een uitspraak van Marjolein: Kies je eigen ingrediënten, want in het ondernemen is er maar 1 manier, jouw manier! Leer deze Professionalista kennen!

Naam: Marjolein van der Linden
Bedrijfsnaam: De Conceptenbakkerij

Leer Marjolein echt kennen in 9 antwoorden:

  1. Omschrijf in maximaal 50 woorden jouw bedrijf

In mijn Conceptenbakkerij help ik ondernemers hun persoonlijke succesrecept samen te stellen. Ze mogen hun eigen ingrediënten kiezen, want in ondernemen is er maar één manier en dat is de jouwe. 

  1. Hoe lang ben je ondernemer en wat heb je gedaan voordat je startte als ondernemer?

Mijn bedrijf bestaat sinds 2011 en ik ben fulltime gaan ondernemen in 2015. Daarvoor werkte ik als personal assistant en officemanager en in mijn laatste baan was ik adjunct directeur bij een non-profit. 

  1. Wat was jouw reden om als zelfstandiger te starten?

Ik ben in de crisis 3x weg gereorganiseerd en daarna had ik er genoeg van. Die vaste baan was niet zo zeker als het leek en ik wilde altijd al graag voor mezelf beginnen. 

  1. Wat maakt jouw bedrijf uniek?

Mijn no-nonsense aanpak, geen one size fits all, hoewel ik wel trajecten heb ontwikkeld, maar die zitten zo in elkaar dat ze aangepast kunnen worden op de ondernemer waar ik mee werk. 

  1. Wat vind je lastig in het ondernemen EN wat vind je het leukste aan het ondernemerschap?

Lastig vind ik beheersing. Ik heb zóveel ideeën en concepten liggen. Maar met drie bedrijven is het voor nu wel genoeg. Het leukste vind ik dat ik alles op mijn manier en mijn tijd mag en kan doen, zelf kiezen voor wie en met wie.  

  1. Wat zou je bij de start van jouw bedrijf anders hebben gedaan met je kennis van nu?

Eigenlijk niets ? Ik heb bij de start al mijn kennis over ondernemen eindelijk kunnen toepassen op mijn eigen bedrijf. 

  1. Waar wil jij over 2 jaar en over 5 jaar staan?

Over twee jaar wil ik een academie hebben waar ondernemers aan de slag kunnen met hun gaafste ideeën. Over 5 jaar wil ik een wachtlijst hebben van klanten die met me willen werken. 

  1. Hoe integreer jij jouw bedrijf in jouw dagelijkse dag?

Dat gaat vanzelf, zeker omdat ik een extern kantoor heb. Nadat ik de hond heb uitgelaten, ga ik (met hond trouwens) naar kantoor. Als ik thuis kom, doe ik nog wel wat werk als dat nodig is, maar thuis is echt thuis. 

  1. Wat is jouw GOUDEN TIP voor andere vrouwelijke ondernemers?

Kijk niet hoe anderen het doen. Bij jou past alleen jouw manier van ondernemen, zodat je de klanten aantrekt die écht bij je passen. 

Profiel Marjolein / De Conceptenbakkerij klik hier
Instagram Account klik hier
Website klik hier (nog niet in de lucht)

Ellen Pichotte
Ellen Pichotte

Leave a reply