Interview Professionalista Marjolein Kellerhuis

Marjolein, eigenaar van GenietMee, is EventPA/Eventmanager. Maximaal genieten staat centraal bij haar en haar bedrijf. Voor de organisatie van een zakelijk live event waar genieten en beleven centraal staat (of een deel hiervan), contact Marjolein.

Naam: Marjolein Kellerhuis
Bedrijfsnaam: GenietMee

Leer Marjolein echt kennen in 9 antwoorden:

  1. Omschrijf in maximaal 50 woorden jouw bedrijf

Als EventPA help ik je graag met de organisatie van je zakelijk live event of met de levering van een eventbox op maat voor je online event. Mijn specialiteit zijn events waarbij samen genieten en beleven centraal staan. 

  1. Hoe lang ben je ondernemer en wat heb je gedaan voordat je startte als ondernemer?

Sinds 2010 ben ik zelfstandig ondernemer. Voor die tijd was ik werkzaam als personal assistant en officemanager.

  1. Wat was jouw reden om als zelfstandiger te starten?

Op deze manier kan ik echt aan de slag met alle ideeën en plannen die ik heb om bedrijven meer te laten genieten van hun zakelijke events. Zelf beslissingen nemen, keuzes maken en werken op een manier die bij mij past en waar ik zelf ook echt van geniet!

  1. Wat maakt jouw bedrijf uniek?

Dat je mij als EventPA/Eventmanager niet alleen kan inhuren voor de organisatie van een geheel event, maar ook op onderdelen van een event. Sterker nog, je kunt me ook voor een uurtje inhuren. Verder ga ik alleen voor maatwerk, zowel qua events als qua eventboxen, ieder bedrijf is tenslotte uniek! Met enthousiasme en met een nuchtere, creatieve en flexibele aanpak zorg ik dat jullie zoveel mogelijk kunnen en genieten van je event of je eventbox.

  1. Wat vind je lastig in het ondernemen EN wat vind je het leukste aan het ondernemerschap?

Het leukste aan ondernemer zijn vind ik de zelfstandigheid. Zelf de keuze hebben met wie je samenwerkt, welke plannen en strategiën je uitwerkt, welke keuzes je maakt en hier zelf ook verantwoordelijk voor zijn. Echt een bedrijf creëren wat bij mij past. Op deze manier kan ik mijn creativiteit en passie kwijt en kan ik ook voor mijn opdrachtgvers het tofste event organiseren terwijl ikzelf enorm geniet van m’n werk.
Het enige onderdeel van ondernemerschap wat ik lastiger vind, ook omdat het gewoon niet mijn interesse heeft,  is het financiële stuk en alle regeltjes en verzekeringen die erbij komen kijken.  Daarom heb ik het grootste gedeelte hiervan ook uitbesteed. 

  1. Wat zou je bij de start van jouw bedrijf anders hebben gedaan met je kennis van nu?

Niks, want van alle stappen heb ik wel iets geleerd.  Ik ben van doen, leren en verder vooruitkijken.

  1. Waar wil jij over 2 jaar en over 5 jaar staan?

De wereld verandert op dit moment zo snel, dus heel ver vooruit kijken doe ik niet en wil ik eigenlijk ook niet. Met GenietMee zal ik altijd blijven schakelen, tweaken en kijken wat op dat moment het beste past bij mijn opdrachtgevers en waar ik hun op eventvlak mee kan helpen.
Deze flexibele insteek past ook echt bij mij als persoon.

Belangrijkste voor mij is dat  ik geniet van m’n werk, er energie van krijg en mijn geld er mee verdien, nu, over 2 jaar en ook over 5 jaar.

  1. Hoe integreer jij jouw bedrijf in jouw dagelijkse dag?

Ik heb geen standaard planning hoe ik mijn werk indeel en integreer, gelukkig niet.. Dit zou ook niet kunnen met het type bedrijf. Events en eventboxen vragen om flexibiliteit.
Hier word ik ook blij van, in de ochtend niet weten welke prioriteiten er aan het einde van de dag op mijn lijstje staan.

De ene keer werk ik 5 dagen per week, andere keer 7 dagen, regelmatig vanuit huis, dan weer op locatie en dan neem ik ineens weer een week vrij of ga op een workation.  Juist deze vrijheid om mijn werk in te richten zoals ik dat fijn vind of zoals het op dat moment even moet, vind ik heerlijk!
Dit maakt me creatief, houd me scherp en ik geniet daar ook echt van.
Voordeel is wel dat mijn man ook ondernemer is, dus die flexibiliteit past bij ons allebei.

  1. Wat is jouw GOUDEN TIP voor andere vrouwelijke ondernemers?

Doe waar je blij van wordt, wees creatief, flexibel, laat je niet teveel beinvloeden door anderen en GENIET en GA ERVOOR!

Leer Marjolein beter kennen:
Profiel Marjolein: klik hier
InstagramAccount: klik hier
Website: klik hier

Ellen Pichotte
Ellen Pichotte

Leave a reply