Interview Professionalista Majolie Aarendonk
Majolie, eigenaar van De Motivatie Coach. Majolie is een ondernemende vrouw voor de vrouw. Voor de vrouw die weer echt wil kiezen voor zichzelf. Samen het heft weer in handen nemen op een actieve en praktische manier.

Naam: Majolie Aarendonk
Bedrijfsnaam:De Motivatie Coach

Leer Majolie echt kennen in 9 antwoorden: 

  1. Omschrijf in maximaal 50 woorden jouw bedrijf

Met mijn bedrij,f De Praktische Motivatie Coach, help ik vrouwen die weer willen kiezen voor zichzelf.
Vrouwen die zichzelf weer op de eerste plaats willen en durven zetten.
Met mijn actieve en praktische manier van coachen ga ik verder waar andere stoppen. Het blijft niet bij praten, wij gaan over tot actie!
Mijn motto: organiseer je eigen leven!

  1. Hoe lang ben je ondernemer en wat heb je gedaan voordat je startte als ondernemer?

Ik ben al tien jaar ondernemer.
Na mijn opleiding aan de Hotelschool ben ik gaan werken in de hotellerie. Altijd in de Sales, met als resultaat Sales Manager van drie hotels in Nederland. Naast mijn salestargets was ik ook verantwoordelijk voor het aansturen van de receptieteams binnen deze drie hotels. Voornamelijk vrouwen en daar is de liefde voor coachen ontstaan.
De hotellerie was moeilijk te combineren met mijn wens voor een gezin. Rigoreus als ik ben, heb ik de stap genomen om te kiezen voor een heel nieuw pad.
Diverse leuke uitdagingen kwamen op mijn pad tot ik een eigen schoonheidssalon begon. Een droom van vroeger! Hier kwam ik weer in aanraking met vrouwen. In “de stoel” deelde zij al snel hun leuke en mindere leuke dillema’s die zich voltrokken in hun levens. Hier moest ik iets mee!
Op dat moment (inmiddels 6 jaar geleden) werd ik ook gevraagd door Mom In Balance om voor hun workouts te gaan geven. Nu kon ik écht gaan ervaren of ik een transformatie bij vrouwen kon bewerkstelligen.
Vanuit hier ben ik gaan bouwen en ontwikkelen. Vorig jaar was het tijd om te starten met De Praktische Motivatie Coach.

  1. Wat was jouw reden om als zelfstandiger te starten?

Als zelfstandige word je niet geremd in je ambities. Je mag je hart volgen, je dromen uit zien komen en je eigen pad volgen.

  1. Wat maakt jouw bedrijf uniek?

Ik maak mijn bedrijf uniek!
Er is maar één Majolie in de hele wereld. Wat overigens iets anders is dan dat ik de beste beweer te zijn op mijn vakgebied. Je kunt nog zoveel kwaliteiten hebben, als er geen klik is behaal je niet het gewenste resultaat.
Ik vind het belangrijk dat vrouwen echt kiezen voor mij. Samen kunnen wij de wereld aan. Een vertrouwensband kun je alleen opbouwen met iemand waarbij je 100 procent jezelf kunt zijn.

  1. Wat vind je lastig in het ondernemen EN wat vind je het leukste aan het ondernemerschap?

Als ondernemer sta ik altijd “aan”. Ik vind het weleens lastig om het los te laten.
Het leukste zijn de positieve feedbacks! Daar doe ik het voor.

  1. Wat zou je bij de start van jouw bedrijf anders hebben gedaan met je kennis van nu?

Ik vond het moeilijk om financieel te investeren.
Ik ben veel tijd verloren aan het ‘uitvinden van’ terwijl een expert dat zo kan realiseren.
Tijd is ook geld!

  1. Waar wil jij over 2 jaar en over 5 jaar staan?

Over twee jaar wil ik minimaal één keer een groot podium gepakt hebben.
Over vijf jaar hoop ik een platform voor vrouwen te hebben waar body en mind centraal staan.

  1. Hoe integreer jij jouw bedrijf in jouw dagelijkse dag?

Iedere dag vind ik het weer een feestje om bezig te zijn met waar ik mijzelf zo goed in herken namelijk VROUW zijn.
Vrouw zijn, ben ik 24 uur per dag, dus je voelt het al aankomen…. mijn bedrijf is dus mijn dagelijkse dag.

  1. Wat is jouw GOUDEN TIP voor andere vrouwelijke ondernemers?

Geef nooit op!

Leer Marjolie nog beter kennen:
Profiel Marjolie: klik hier
InstagramAccount: klik hier
Website: klik hier

Ellen Pichotte
Ellen Pichotte

Leave a reply