Interview Professionalista Fee Harmze

Fee, eigenaar van Fee Harmze Website Development & Creative Design heeft een grote passie voor design en creativiteit. Zij helpt je graag bij het realiseren van jouw ideale ontwerp. Van website tot huisstijl tot visitekaartjes. Leer deze Professionalista kennen.

Naam: Fee Harmsze
Bedrijfsnaam: Fee Harmsze

Leer Fee echt kennen in 9 antwoorden:

  1. Omschrijf in maximaal 50 woorden jouw bedrijf

Ik heb een creatief bedrijf met een technische kant. Jong, modern en erg flexibel.

  1. Hoe lang ben je ondernemer en wat heb je gedaan voordat je startte als ondernemer?

Ik ben sinds begin 2021 ondernemer. Hiervoor heb ik gestudeerd aan de TMO Fashion Business School waar ik mijn Bachelor of Business Administration in Fashion heb behaald. Iets compleet anders, maar hier is mijn ondernemersgeest ontstaan.

  1. Wat was jouw reden om als zelfstandiger te starten?

Toen ik begon aan TMO wilde ik al ondernemer worden. Ik wilde graag werk waar ik mijn creativiteit in kwijt kon, maar ook waar afwisseling aanwezig was. In een groot fashion bedrijf is deze afwisseling vaak lastig te vinden. Als ondernemer kan ik van alles doen, ik kan mijn creativiteit kwijt en er is genoeg afwisseling. Ook ben ik flexibel en kan ik snel beslissingen nemen. De uitdaging maakt het spannend.

  1. Wat maakt jouw bedrijf uniek?

Ik pak niet alleen de website aan, maar de complete online-omgeving. Zo ontwerp ik nieuwe huisstijlen, waaronder logo’s, advertenties, posters, etc. Ook help ik bij het vernieuwen van de sociale media. Ik heb een sterk gevoel voor vormgeving waardoor ik goed kan meedenken met de klant.

  1. Wat vind je lastig in het ondernemen EN wat vind je het leukste aan het ondernemerschap?

Wat ik het lastigst vind is dat ik nog jong ben, momenteel ben ik namelijk 22 jaar. Bedrijven denken vaak dat ik weinig ervaring heb, maar ik kijk juist met een jonge frisse blik naar een bedrijf.  Wat ik het leukst vind is dat ik kan doen wat ik leuk vind. Ik plan mijn eigen tijd in en kan zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Verder kan ik elke dag samenwerken met mensen en meedenken om hun ideale ontwerp te realiseren.

  1. Wat zou je bij de start van jouw bedrijf anders hebben gedaan met je kennis van nu?

Helemaal niks, ik moest en moet nog veel leren. Bij de start van mijn bedrijf heb ik veel geleerd over hoe je jezelf bijvoorbeeld bekend maakt. Elke dag leer ik iets bij, dus nee ik had het nooit anders gedaan.

  1. Waar wil jij over 2 jaar en over 5 jaar staan?

Over 2 jaar zou ik het liefst zoveel mogelijk bedrijven geholpen hebben met het verbeteren van hun online-omgeving. Ook hoop ik na 2 jaar veel ervaring opgedaan te hebben. Een eigen kantoort hoort hier natuurlijk ook bij.
Na 5 jaar hoop ik dat het aantal klanten toeneemt, en dat het een succesvol bedrijf mag zijn.

  1. Hoe integreer jij jouw bedrijf in jouw dagelijkse dag?

Ik werk veel doordeweeks en probeer zo min mogelijk tot niet in het weekend te werken. In de ochtend begin ik vaak met de creatieve taken van de dag. Dus ontwerpen van logo’s, websites, noem maar op. Dan ben ik het meest gefocust en het creatiefst. In de middag lunch ik graag uitgebreid met een avocado toast en ga ik verder met de technische taken.

  1. Wat is jouw GOUDEN TIP voor andere vrouwelijke ondernemers?

Focus op dezelfde soorten werkzaamheden op een dag, zo werk je productiever en benut je je creativiteit optimaal. En start gewoon als ondernemer, ook als je twijfelt. Een van de beste keuzes die ik gemaakt heb is om te starten als ondernemer.

Leer Fee nog beter kennen:
Profiel Fee: klik hier
Instagram: klik hier
Website: klik hier

Ellen Pichotte
Ellen Pichotte

Leave a reply