Interview Professionalista Bea van den Bosch
zichtbaarheid Professionalista Bea van den Bosch

Bea, eigenaar van Visual SidekickChick, is de VA die jou ontzorgt in het maken van visuals voor jouw social media en online documenten. Zij maakt de visuals die passen bij jou en jouw bedrijf. Zij werkt op maat.

Naam: Bea van den Bosch
Bedrijfsnaam: Visual Sidekickchick.online

Leer Bea echt kennen in 9 antwoorden:

  1. Omschrijf in maximaal 50 woorden jouw bedrijf

Als Visual Assistant ontzorg ik ondernemers bij het maken van visuals voor hun social media en online documenten. Jouw uitstraling door mij gemaakt.

  1. Hoe lang ben je ondernemer en wat heb je gedaan voordat je startte als ondernemer?

Ik ben nu 1 jaar ondernemer, daarvoor ben ik 9 jaar fulltime moeder en huisvrouw geweest. Daarvoor was ik Intensive Care verpleegkundige

  1. Wat was jouw reden om als zelfstandiger te starten?

Ik kon mijn beroep als verpleegkundige hier in Zuid Afrika niet uitvoeren en heb dus 9 jaar lang nagedacht over wat ik wel kon doen en toen viel ineens het kwartje ik kan online gaan ontzorgen!

  1. Wat maakt jouw bedrijf uniek?

Als Visual Sidekickchick verplaats ik mij helemaal in mijn klant en krijg je dus visuals en online documenten die helemaal bij jou en je bedrijf passen, het enige verschil is dat je ze niet zelf gemaakt hebt wat je dus bakken aan energie, tijd en mogelijk zelfs frustraties scheelt.

  1. Wat vind je lastig in het ondernemen EN wat vind je het leukste aan het ondernemerschap?

Vrijheid vind ik lastig en leuk! Lastig omdat ik soms geen zin heb en dan de neiging hebt om andere dingen te gaan doen, niemand die me tegenhoudt, leuk omdat ik dus zelf kan bepalen wanneer ik werk waardoor ik het lekkerst kan werken in mijn creatieve flow met de beste resultaten.

  1. Wat zou je bij de start van jouw bedrijf anders hebben gedaan met je kennis van nu?

Betere investering gedaan om te starten. Had me een hoop geld gespaard maar dit was ook echt fantastisch leergeld dus geen spijt van.

  1. Waar wil jij over 2 jaar en over 5 jaar staan?

Wil ik graag meerdere klanten hebben waarvoor ik voor een vast aantal uren per maand als visual sidekickchick deel bent van hun team.

Over 5 jaar hoop ik een 2 inkomsten stroom te hebben met het verkopen van templates.

  1. Hoe integreer jij jouw bedrijf in jouw dagelijkse dag?

Ik werk in blokken van 2 uur waardoor ik er optimaal kan zijn voor mijn kinderen en 6 uur per dag kan werken. Ik homeschool mijn kinderen en we leven op een boerderij in Zuid Afrika dus naast werken heb ik ook nog best wel wat andere taken die zo fantastisch te combineren zijn.

  1. Wat is jouw GOUDEN TIP voor andere vrouwelijke ondernemers?

Doe het op je eigen manier! We krijgen soms via social media 100en tips en tricks maar uiteindelijk moet jij je er goed bij voelen en ook al is dit helemaal anders dan de rest van de wereld het doet. Als jij doet wat goed voelt is werken naast andere taken fantastisch. Wees er alert op dat het je niet totaal in beslag gaat nemen.

Leer Bea nog beter kennen:
Profiel Bea: klik hier
Instagram: klik hier
Website: klik hier

Ellen Pichotte
Ellen Pichotte

Leave a reply