Interview Professionalista Alexandra Levendig-Huijgens

Alexandra, eigenaar van Puur Geluk Catering, is de ondernemer die je inhuurt wanneer je echt wilt genieten van prachtige smaakcombinaties. Voor een geweldig culinair avontuur.

Naam: Alexandra Leevendig-Huijgens
Bedrijfsnaam: Puur Geluk Catering

Leer Alexandra echt kennen in 9 antwoorden:

  1. Omschrijf in maximaal 50 woorden jouw bedrijf

Met Puur Geluk sta ik voor origineel, vers en lokaal. Ik neem de gasten mee op een culinair avontuur van prachtige smaakcombinaties. Alles wordt door ons weer netjes opgeruimd jullie blijven achter met geweldige herinneringen.

  1. Hoe lang ben je ondernemer en wat heb je gedaan voordat je startte als ondernemer?

In 2017 ben ik gestart als ondernemer. Ik ben heel wat jaren terug begonnen in de horeca van Alkmaar, prachtige tijd. Om vervolgens tot 2019 bij KLM te werken in verschillende functies zowel in uniform als op kantoor. Sinds eind 2019 ligt de focus volledig op Puur Geluk en is sinds 2020 Puur Geluk Chocolade toegevoegd aan de familie.

  1. Wat was jouw reden om als zelfstandiger te starten?

Zoveel liefde, kennis en passie voor iets hebben dat je niet kwijt kan in een hobby maakte dat ik snel wist, hier ga ik wat mee doen. Nog steeds de beste keuze! En het leuke is de liefde voor dit mooie vak wordt alleen maar groter. 

  1. Wat maakt jouw bedrijf uniek?

Elke opdracht bij Puur Geluk is uniek. Elk voorstel is anders, een menu met gerechten welke passen bij de persoon, de gelegenheid en het seizoen.
Daarnaast is een van de meest bijzondere en unieke opdrachten het verzorgen van een thuisdiner, wij bouwen jouw huis of bedrijf om tot restaurant. Halen wij je banken eruit en plaatsen daar restaurant tafels voor terug, geweldig!

  1. Wat vind je lastig in het ondernemen EN wat vind je het leukste aan het ondernemerschap?

Ik ga lekker in een team, en dat is nou vaak wat je niet om je heen hebt als ZZP’er, dat vind ik soms dan ook lastig.
Maar gelukkig heb ik geweldige samenwerkingen met andere enthousiaste ondernemers wat meteen het leukste is aan het ondernemerschap. Daarnaast ben ik gek op uitdagingen, nou die zijn er genoeg.

  1. Wat zou je bij de start van jouw bedrijf anders hebben gedaan met je kennis van nu?

Helemaal niets, je leert ook lopen door soms je knieën stuk te vallen of je hoofd te stoten. Die leerschool maakt mij tot de persoon en ondernemer wie ik nu ben.

  1. Waar wil jij over 2 jaar en over 5 jaar staan?

Over 2 jaar heb ik een goedlopende webshop gevuld met heerlijke chocolade welke door heel Nederland bezorgd worden. Met de catering ben ik over 2 jaar de persoon die je in heel Noord-Holland belt voor een prachtig verzorgde bruiloft, goed feest of zakelijk event.
Over 5 jaar bestaat Puur Geluk uit een mooi team, is mijn kookboek uitgebracht vol persoonlijke recepten en ligt de chocolade misschien wel in een bakstenen pand i.p.v. alleen de webshop ?.

  1. Hoe integreer jij jouw bedrijf in jouw dagelijkse dag?

Mijn werkweek is altijd anders, soms valt het weekend op de dinsdag soms op zondag. Soms 28 uur, soms 55 uur. Dus de balans houden is de uitdaging voor mij. Een vast ritme op de dag helpt daarbij en als ik vrij ben: sta ik uit, dan is het heerlijk genieten van mijn lieve man, familie en vrienden.

  1. Wat is jouw GOUDEN TIP voor andere vrouwelijke ondernemers?

Kijk naar wat wel kan en vertrouw daarbij op je vrouwelijke intuïtie. En de tip die ik ooit mocht ontvangen, verander wat je niet kan accepteren en accepteer wat je niet kan veranderen.

Leer Alexandra nog beter kennen:|
Profiel Alexandra: klik hier
Instagram Chocolade: klik hier
Instagram Catering: klik hier
Website Alexandra, Puur Geluk Catering / Puur Geluk Chocolade : klik hier

 

Ellen Pichotte
Ellen Pichotte

Leave a reply