Gastblog Professionalista Joke de Boer – Mijn weg kan ook jouw weg zijn
Naam: Joke de Boer
Bedrijfsnaam: J oké, praktijk voor bewustZijn

Ben ik degene waar jij al enige tijd op naar zoek was?

Waarom?
Ik ben onlangs lid geworden van Professionalista een zoekmachine vol vakvrouwen. Heb je een opdracht, zoek je een professional, hier kun je heel specifiek naar een vrouwelijke, zelfstandige, professional. Op haar kwaliteiten en op hoe ze in het leven staat. Dat is wat bij mij past.

Ik ken Ellen Pichotte, de eigenaar van Professionalista, al enige jaren en heeft, als fotograaf, prachtige foto’s gemaakt van onze kinderen die hier thuis aan de muur hangen.
Wil je meer lezen over Ellen of over Professionalista, klik hier
Mijn hele lijf zei JA toen ze me de mail stuurde. Voor 6 maanden deze kans pakken en kijken wat er gebeurt, dat past bij mij. Ik heb er vertrouwen in!

Meer me plek innemen en mezelf daardoor zichtbaar maken is het gene wat ik hier mee bereik. Ik ben Systemisch, energetisch werker en mijn moto is: “Wie wil veranderen, kan veranderen”. Mijn passie is om mensen te raken, wakker te maken en bewustwording te creëren. Zorgen dat ze zich oké voelen.

Hoe?
Dit doe ik door middel van verschillende technieken. De verandering tot stand laten komen en één van de technieken die ik gebruik is systemisch werk; familie opstellingen en ik noem het opstellingen.
Een opstelling  geeft jouw innerlijk beeld van de situatie weer. Door oa verschuivingen, inzichten, woorden verandert het beeld waardoor de energie gaat stromen en de verandering kan plaatsvinden.

Je kan een opstelling doen voor jezelf, naar waar jij naar wilt kijken. Vrij leven = een leven waarin je je eigen weg kunt gaan en je je eigen keuzes kan maken met respect voor de ander en het verleden.
En ook een organisatie opstelling is zeker mogelijk.
Een gezonde organisatie = een organisatie waarbinnen de medewerkers zich goed voelen en daardoor hun werk met compassie en betrokkenheid kunnen blijven uitvoeren. Een ‘gezonde’ organisatie vervult haar doel in de samenleving middels een levendige uitwisseling met de buitenwereld. Kortom, een plaats waar je graag zou willen werken en groeien.

Waar?
Opstellingen kunnen live door middel van poppetjes of online door middel van vormen. Online werken we met Ziesoo en Zoom. Door verschuiving, inzichten, woorden etc. verandert het beeld net als dat je soms de jongere en soms de oudere vrouw ziet in het plaatje. De energie gaat stromen en de verandering kan plaats vinden.

Jongeren!
Deze methode kan ook goed ingezet worden voor jongeren. Hier zet ik mij ook graag voor in. Jongeren die ergens mee zitten en niet direct doorgestuurd hoeven te willen worden naar de dokter of psychiater, maar via een online opstelling inzicht krijgen wat hun beweegt zodat ze zich oké voelen.

Het eerste consult is gratis. leer mij kennen en het eerste consult bied ik nu  voor een bedrag van €8,00.
Dus ook vakvrouwen van Professionalista!
Waar sta jij en waar wil je naar toe?

Zullen we daar samen eens naar kijken? Onze eerste ontmoeting is geheel vrijblijvend. Veiligheid en een klik met elkaar is belangrijk als we daar naar toe gaan waar jij naar toe wilt.

Profiel Joke / J oké: klik hier
Website: klik hier
Facebook:  klik hier

Ellen Pichotte
Ellen Pichotte

Leave a reply