MET FOCUS  

WERKEN AAN JE BEDRIJF

Wil jij ook graag je online zichtbaarheid verbeteren, heeft je website aandacht nodig, raakt je e-book maar niet af…  Met een gepland focus-moment voor het werken aan je bedrijf maak je echt stappen.  Boek  Met Focus WERKEN AAN JE BEDRIJF (en wanneer je wilt, geef ik je inspiratie en richting).

 

WAAROM met FOCUS werken aan je BEDRIJF?

Je weet dat werken AAN je bedrijf belangrijk is. Je weet dat je jezelf, je bedrijf en je aanbod laten zien belangrijk is. Jij bent jouw bedrijf.
Jouw gratis weggever, jouw E-book, jouw posts op de socials, het laat jou en jouw expertise zien.  Waarom een klant/opdrachtgever, een toekomstige klant/opdrachtgever voor jou ‘moet’ kiezen.

Maar de tijd er voor vinden. De tijd er voor vrijmaken. Dat is vaak lastig. De dag is alweer om, de week is alweer om en de vinkjes op je lijstje zijn niet gezet.

Hoe je dat wel? Hoe werk je gestructureerd en moeiteloos aan je bedrijf? Dat doe je met ‘Met FOCUS werken aan je BEDRIJF’. No more stress, maar duidelijkheid. Tijd inplannen, je aanmelden voor het afvinken van jouw to-do lijstje. Creër je eigen rust.

HET RESULTAAT:

 • MEER TIJD VOOR HET WERKEN IN JE BEDRIJF
 • GEEN STRESS MEER OVER WAT JE NU WEER MOET PLAATSEN OP DE SOCIALS
 • GROEI VAN JE BEDRIJF

 

 • MEER TIJD VOOR JEZELF
 • ONTSPANNEN EN GEFOCUST WERKEN AAN JE VERGROTING VAN JE BEDRIJF
 • HEEL VEEL ENERGIE

Praktische informatie
Met FOCUS werken aan je BEDRIJF

Wil jij ook je to-do lijstjes korter maken? Wil jij ook focustijd inplannen in je agenda? Wil jij ook je tijd optimaal benutten? Wil jij ook de rest van jouw werkweek in je bedrijf besteden?

Boek dan nu een online of offline sessie MET FOCUS WERKEN AAN JE BEDRIJF.

 • Data:
  Online ’23
  20 oktober – 23 november – 20 december
  Offline ’23
  19 oktober – 22 november – 13 december
 • Tijdsuur online: 09.00 – 12.30 uur / offline: 09.30 – 16.00 uur
 • Locatie offline is Alkmaar eo (exacte locatie wordt ruim voor de datum bekend gemaakt)
 • De kosten online: € 25,00 / offline: € 90,00 (inclusief koffie/thee/water + iets lekkers & lunch & 20 minuten sparren, exclusief btw).

  LET OP: Ben je een Professionalista, dan zijn er aangepaste prijzen (afh. van het door jou gekozen pakket).
  ONLINE: Professionalista SILVER/PINK – 10% korting  •  Professionalista GOLD – 100% korting • LID Business Club 100% korting
  LIVE: Professionalista PINK – 10% korting  •  Professionalista GOLD – 25% korting • LID Business Club 100% korting

Wat houdt met FOCUS werken aan je BEDRIJF in?

Tijd voor een complete focus op dat waar jij aan wilt werken! Na een kort voorstelrondje is het tijd voor actie. Je werkt gefocust en zelfstandig aan jouw project.

ONLINE:
Werken op je eigen werkplek. Via Zoom
Na het voorstelrondje (je vertelt wie je bent, wat je doet met je bedrijf, in 1 minuut, en wat je planning voor die dag is) gaan alle microfoons op stil. Of je je camera aan of uit zet is helemaal aan jou.
Zo kun jij echt stappen maken. Je hebt immers deze tijd in je agenda geblokt voor je project.
Om 12 uur komen we allen weer online. Een ieder vertelt wat zij heeft gedaan en of dat doen wat er op je lijstje stond is gelukt.

Eén keer per maand is er een korte masterclass aan het begin van de sessie. Het onderwerp staat in de agenda en heeft altijd een relatie met vrouwelijk ondernemerschap.

OFFLINE:
Werken aan je bedrijf op een andere plek dan je eigen werkplek. Energie krijgen van het gefocust werken met groep vrouwelijke ondernemers.
Een hele dag werken aan je bedrijf en grote stappen maken. Er wordt om 09.30 uur gestart met een masterclass van 20 minuten. Het onderwerp staat in de agenda en heeft altijd een relatie met het vrouwelijk ondernemerschap.

Jij bepaalt wanneer je komt en gaat.
Er kan gewerkt worden van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Tussendoor is zowel ‘s morgens als ‘s middags een gezamenlijk koffie/thee moment en natuurlijk tussen de middag een heerlijke lunch.
Wanneer je 20 minuten sparren (Pick My Popcorn) met mij, Ellen Pichotte, wilt inplannen, is dat tijdens deze dag kosteloos mogelijk.
Wanneer je met één van de andere deelnemers een 1 op 1 wilt, kunnen jullie daar een afspraak voor maken of dit beneden in de centrale ruimte doen.

Volledige focus op werken het aan je bedrijf en een soort van ‘stok achter de deur’. De succesformule voor het maken van grote stappen.

DUS… WIL JIJ:

 

 • Eindelijk je contentplanning opstellen?
 • Eindelijk tijd hebben/maken voor je gratis aanbod of E-book
 • Eindelijk dat plan uit je hoofd op papier krijgen?
 • Eindelijk dat product- of dienstenaanbod met prijzen duidelijk?
 • Eindelijk consistent posten, want je posts staan klaar?
 • … of wat dan ook, wat je nu eindelijk afgevinkt wilt krijgen.

Testemonials

Image
Voor mij is het echt een goede stok achter de deur om de tijd te nemen om AAN mijn bedrijf te werken in plaats van erin. Of het nou om het plannen van Social Media-posts, je belastingaangifte of aan je website werken: er is altijd wel een reden om het uit te stellen. Juist door het commitment dat we aan het begin van de ochtend naar elkaar maken en het nog even halverwege met elkaar bespreken maakt dat ik ook echt doe wat ik zeg te gaan doen. Bovendien komen er ook geregeld goede tips van de andere deelnemers voorbij. Dus als je ook van alles voor je uitschuift: het is absoluut de moeite waard om aan te sluiten.

Sanneke - STHY Interieur & Tuin

Image
Waarom de online focus ochtend voor mij zo waardevol is?
Ik leer nieuwe Professionalista’s kennen, heb een fijn netwerkmoment, terwijl ik ook gewoon nog de dingen gedaan krijg die ik wilde doen.
De structuur van de ochtend is fijn. Samen afspreken welke taak nu echt af moet geeft een stok achter de deur om er toch echt aan te werken! Het is heel fijn dat een gesprek en in stilte werken elkaar afwisselen. Doordat het maar een ochtendje is en vanaf je eigen werkplek kan je ‘s middags genieten van een welverdiende vrije middag of toch nog even knallen voor je klanten!

Nienke - LineVA