Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ONLINE meeting Professionalista Business Club

14 maart 2023 @ 10:00 - 12:00

€19

DE PROFESSIONALISTA BUSINESS CLUB
voor
VROUWELIJKE ONDERNEMERS

 

Voor vrouwelijke ondernemers uit alle branches. Netwerken door een effectieve combinatie van meerdere maandelijkse online en offline meetings. Elkaar empoweren in Persoonlijke en Zakelijke Groei & Omzet

De ONLINE meeting

Iedere maand is er een online Netwerkmeeting waarin jij jezelf en jouw bedrijf in de SpotLight zet. Waarin je jouw zoekvraag erin gooit. Waar we onze successen vieren, je de leden EN nieuwe ondernemers leert kennen, potentiële nieuwe klanten ontmoet en ambassadeurs voor jouw bedrijf ontstaan.

Een netwerkmeeting met een duidelijke structuur. Met diverse momenten per meeting om jezelf en jouw bedrijf in de SpotLight te zetten. Om met elkaar te connecten.

Als vaste onderdeel is er iedere maand een Masterclass (ongeveer 45 minuten). Deze wordt door een externe gastspreker of een lid van het netwerk gegeven.

De online meetings vinden afwisselend op dinsdag en donderdag, op een ochtend
(10.00 – 12.00 uur)  of namiddag (15.00 – 17.00 uur) plaats.

 

Masterclass verzorgd door:

De online Masterclass van deze online Professionalista Business Club meeting wordt verzorgd door:
F.A.N. 
FLOW ACADEMY NEDERLAND
Erica Harreman & Sandra Westein

Titel Masterclass:
Colour your Brand. Boost your Business

De Impact van Kleur
Kleur is essentieel in ons dagelijks leven, zowel privé als zakelijk, onze personal- en businessbranding. Weet jij met welke kleur jij je kwaliteiten laat zien?

Kleur is emotie. Kleur is communicatie. Kleur is energie.

Ben jij je bewust welke rol kleur in jouw leven heeft?  Denk aan de kleur van je kleding voor een afspraak of de kleur van je logo of je website. Zijn de kleuren in je kantoor passend bij wie jij bent en wat je doet? Kleur is essentieel. Wij zijn ons er niet altijd even bewust van. Toch heeft kleur meer impact dan jij vermoedt.

De beste versie van jezelf
Dat willen we toch allemaal? De beste, krachtigste versie van jezelf zijn is geen utopie. Dit is weggelegd voor iedereen als je maar weet hoe. Er zijn heel veel trainingen om die beste versie te worden maar als dat eenvoudiger kan op een manier die niet lastig is, geen urenlang studeren vergt. Het enige wat nodig is dat jij je openstelt en de beste versie van jezelf omarmt.

Wil jij ook keuzes kunnen maken op basis van wie jij écht bent? Wil je weten hoe jij jouw talenten met plezier inzet. Wil je uitstralen wie jij echt bent en daarmee enorme IMPACT maken en ZICHTBAAR te zijn? Dan adviseren wij je om verder te lezen.

Je hebt nooit een 2e kans voor je eerste indruk

Een positief perspectief geeft energie en succes
Als je werkt en leeft vanuit je talent en passie dan geeft dat energie en lijkt het als vanzelf te gaan. En als je kunt leven vanuit die talenten, jouw kracht, je ambities en je passie dan is de kans groot dat je succes hebt. Het geeft je die ‘FLOW’ die je moet hebben om dingen moeiteloos te doen. Als het lukt om op deze manier in het leven te staan, krijg je meer zelfvertrouwen en waardering voor jezelf en voor anderen.

Jouw beeld heeft altijd invloed. Op jezelf maar zeker op anderen. Als je een ruimte binnenkomt, zien mensen wat zij willen zien. Dit heeft alles te maken met de manier waarop jij binnenkomt, hoe je houding is, wat jij uitstraalt. Je hebt invloed op wat een ander denkt, ook al zeg je niets. Visuele signalen (kleur van kleding, soort kleding, houding) en de toon van je stem hebben veel meer impact dan jouw woorden. Mensen ZIEN eerst en gaan dan pas HOREN.

Doe maar gewoon…
Dan doe je al gek genoeg. Herkenbaar toch? Hoe vaak heb je dat al gehoord in je jeugd?

De manier waarop jij over jezelf denkt en hoe je dit uitstraalt, beïnvloedt wat anderen zien. Het lijkt ons niet dat je heel graag ‘GEWOON’ bent maar dat je toch echt BIJZONDER wilt zijn. Dan zul je jezelf heel goed in de spiegel moeten aankijken en je afvragen WIE JIJ WILT ZIJN en HOE JIJ DIT GAAT DOEN. Authentiek en zichtbaar tegelijk, het kan echt. Dwaal niet te ver van jezelf af maar denk echt goed na wie je wilt zijn, waar word jij gelukkig van?

Hoe kom je beter in beeld?
Want daar gaat het om. Hoe kom je in beeld, online en offline. Hoe verander je je imago, dus hoe anderen jou zien. Het begint, uiteraard, bij jezelf. Die spiegel die je jezelf voorhoudt is confronterend maar geeft ook goed weer hoe het anders kan. Hoe jouw beeld van jezelf kan veranderen.

Het (h)erkennen van jouw kracht, je kwaliteiten en talenten daar start het mee. Wees niet te bescheiden, voel het in het diepste van je zijn. Het is toch te gek dat je met kleine veranderingen al een impact kan maken. Door verandering van mindset, inzicht in gedrag en kleurgebruik kun je dit bewerkstelligen.

Wij helpen jou daarbij.

Persoonlijke Kracht
Wij werken met het Persoonlijke Kracht Model. We zijn hierin ook gecertificeerd en kunnen jou hierin volledig meenemen in jouw reis naar DE BESTE VERSIE VAN JEZELF.

Dit systeem helpt jou om stap voor stap beter in beeld te komen. We testen wat jouw Powertypes zijn (kleurpersoonlijkheden) en dit doen wij met de Persoonlijke Kracht Test. Jij beantwoordt 40 vragen en de uitslag wordt in een rapportage tot een geheel gevorm

Je denkt misschien dat het een beetje vaag is, dat kleuren ‘gedoe’. Wij garanderen je dat dat het helemaal niet is. Kleur is energie, kleur is emotie en communicatie. Kleur is ontwikkeling en de sleutel tot jouw succes. Kleur heeft effect op alles wat we doen; op emoties en ons gedrag. Mensen reageren bewust en onbewust op kleur, het roept gevoelens op en door kleur onthoud je dingen en mensen makkelijker, zie het als een soort trademark.

Kleur is dus essentieel in ons dagelijks leven, zowel privé als zakelijk, onze personal- en businessbranding. Weet jij met welke kleur jij je kwaliteiten laat zien?

 

Algemene informatie:

Datum:
14 maart 2023
Tijdsstip:
10.00 – 12.00 uur
Kosten :
€ 19,00
Met de code:

Aanmelden noodzakelijk, hier aanmelden
Na aanmelding ontvang je de ZOOMlink

 

Meer Data:

Offline (live) meeting Professionalista Business Club
21 maart
10.00 – 12.30 uur

• Online VRIJMIBO Professionalista Business Club
31 maart
16.00 – 17.00 uur MEMBERS ONLY

Offline (live) meeting Professionalista Business Club
04 april
10.00 – 12.30 uur

• Online meeting Professionalista Business Club
11 april 
10.00 – 12.00 uur

Offline (live) meeting Professionalista Business Club
18 april
10.00 – 12.30 uur

• Online VRIJMIBO Professionalista Business Club
28 april
16.00 – 17.00 uur MEMBERS ONLY

 

Meer DATA meetings Professionalista Business Club
Check de Agenda!

 

Gegevens

Datum:
14 maart 2023
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€19
Evenement Categorieën:
, , , ,

Locatie

Online
Telefoon
06 26653553
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Professionalista
Telefoon
06 13285187
E-mail
socials@professionalista.nl
Bekijk de site van Organisator