Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ONLINE meeting Professionalista Business Club 08 augustus ’23

8 augustus 2023 @ 09:30 - 11:30

€19

DE PROFESSIONALISTA BUSINESS CLUB
voor
VROUWELIJKE ONDERNEMERS

 

Voor vrouwelijke ondernemers uit alle branches. Netwerken door een effectieve combinatie van meerdere maandelijkse online en offline meetings. Elkaar empoweren in Persoonlijke en Zakelijke Groei & Omzet

De ONLINE meeting

Iedere maand is er een online Netwerkmeeting waarin jij jezelf en jouw bedrijf in de SpotLight zet. Waarin je jouw zoekvraag erin gooit. Waar we onze successen vieren, je de leden EN nieuwe ondernemers leert kennen, potentiële nieuwe klanten ontmoet en ambassadeurs voor jouw bedrijf ontstaan.

Een netwerkmeeting met een duidelijke structuur. Met diverse momenten per meeting om jezelf en jouw bedrijf in de SpotLight te zetten. Om met elkaar te connecten.

Als vaste onderdeel is er iedere maand een Masterclass (ongeveer 45 minuten). Deze wordt door een externe gastspreker of een lid van het netwerk gegeven.

De online meetings vinden altijd op dinsdagochtend plaats
(09.30 – 11.30 uur).

 

Masterclass verzorgd door:

De online Masterclass van deze online Professionalista Business Club meeting wordt verzorgd door:

Deborah van Meel – Treuren
FLOW coaching & advies

Zij helpt ambitieuze professionals die door stress overlopen op hun werk, zich afvragen hoe lang ze nog overeind blijven en daardoor moeite hebben om te genieten van hun privéleven om grip te krijgen op stress, zodat zij aan hun carrière kunnen timmeren én energie over hebben om volop te genieten van hun gezin.

Tijdens de masterclass Grip op stress, leert Deborah je hoe stress werkt, op welke signalen je kunt letten en krijg je vooral veel praktische tips.

Herken je dit:

–        ‘Dat overkomt mij niet’. Dat is wat jij standaard roept als mensen om je heen omvallen met een burn-out. Toch ben je inmiddels als de dood dat het jou ook gaat overkomen en je vraagt je serieus af hoe het verder moet op je werk als jij er niet bent. Dan spreek je jezelf weer streng toe en zegt: ‘ik functioneer toch nog?!’

–        Tijdens een gesprek met één van je opdrachtgevers, kijkt ze je ineens strak aan en vraagt: ‘hoe gaat het nu écht met je?’ Tranen duwen achter je ogen, een brok in je keel en daar sta je dan. Vastgenageld aan de grond. Het lukt je niet weg te rennen uit deze benarde situatie, maar een zinnig antwoord eruit persen blijkt net zo goed onmogelijk. De tranen biggelen inmiddels over je wangen.

–         Wéér een verplichting… waar je normaal altijd uitkijkt naar een housewarming, verjaardag of uitje met vrienden, ben je door alle spanning tegenwoordig vooral blij als het er weer op zit. Je hebt de energie er gewoon niet voor. Dit maakt je vervolgens weer verdrietig, want dit zijn juist zulke belangrijke momenten voor je.

Na de workshop Grip op stress:

  • Weet jij hoe stress werkt en wanneer ‘gezonde’ stress omslaat in stress die je vooral hindert in het dagelijkse leven.
  • Is het herkennen van die eerste belangrijke signalen makkelijker, doordat je wéét waarop je kunt letten.
  • Kun jij met de praktische tips direct aan de slag en zo de eerste stappen zetten om grip te krijgen op jouw stress.

Algemene informatie:

Datum:
08 augustus 2023
Tijdsstip:
09.30 – 11.30 uur
Kosten :
€ 19,00
Aanmelden noodzakelijk, hier aanmelden
Na aanmelding ontvang je enkele dagen voor de meeting de ZOOMlink

 

Meer Data:

• Online VRIJMIBO Professionalista Business Club
25 augustus
16.00 – 17.00 uur MEMBERS ONLY

Live meeting Professionalista Business Cluh
29 augustus
09.30 – 12.00 uur
Blosse
W.M Dudokweg 47
Heerhugowaard

Meer DATA meetings Professionalista Business Club
Check de Agenda!

 

Gegevens

Datum:
8 augustus 2023
Tijd:
09:30 - 11:30
Kosten:
€19
Evenement Categorieën:
, , , ,

Locatie

Online
Telefoon
06 26653553
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Professionalista
Telefoon
06 13285187
E-mail
socials@professionalista.nl
Bekijk de site van Organisator