DE PROFESSIONALISTA BUSINESS CLUB
voor
VROUWELIJKE ONDERNEMERS

De BusinessClub is een netwerkclub voor vrouwelijke ondernemers uit alle branches en regio’s. Een ideale en effectieve combinatie tussen online en offline netwerken.

Netwerken is belangrijk en waardevol omdat…

 • je alleen sneller maar samen kom je verder. Ondernemen hoeft echt niet allemaal alleen te zijn
 • contact met gelijkgestemde ondernemers inspireert en je enorm motiveert
 • je van elkaar zoveel kunt leren
 • een kwalitatief netwerk voor meer klanten zorgt, je zet je netwerk open voor de anderen (je bent elkaars verkoopteam)
 • het ook gewoon ontspanning geeft en gezellig is.

Je hoeft niet alles alleen te doen.

 

De Professionalista Business Club

Is meer dan alleen je visitekaartje uitdelen. Het is meer dan alleen maar even netwerken. Wij ondernemen vanuit het openzetten van ons netwerk. Wij zijn elkaars ambassadeurs. Die niet alleen jou gunnen om nieuwe business te genereren, maar hier daadwerkelijk ook echt jou in versterken. Nieuwe klanten of opdrachten aanreiken, vanuit ons eigen netwerk.
Omzet generen en groeien op veel meer vlakken (zowel persoonlijk als bedrijfsgerelateerd), dat is waar de Professionalista Business Club voor staat.
Stap jij ook in deze Businessclub voor Vrouwen?

Waarom een Business Club

Wie mij kent, weet het. Ik ben een netwerker. Ik vind netwerken echt leuk & zeker effectief.

Bij het platform Professionalista, de online zoekmachine voor vrouwelijke professionals, was er in mijn ogen meer nodig. Meer verbinding. Meer samenwerking. Elkaar nog verder helpen.

Ook ik heb dat nodig. Heel eerlijk, eigenlijk ben ik deze BusinessClub puur uit eigenbelang gestart. Ik heb in diverse netwerken gezeten, ben bij vele netwerken geweest. Van sommigen werd ik blij, van anderen een stuk minder. Samen een borrel drinken is leuk, maar vaak niet meer dan dat. Ik zag plussen, maar ook een aantal onderdelen waar ik gewoon echt niet blij van werd. Ik heb overal de plussen van verzameld en deze geprobeerd te bundelen in dit netwerk.
• actief je netwerk open zetten
• geen statistieken die bijgehouden worden
• commitment
• een regelmaat in elkaar ontmoeten
• fun
Ondernemerschap is soms best eenzaam.
Een netwerk van gelijkgestemde ondernemers om je heen aan wie je af en toe hulp kan vragen wanneer je vastloopt. Die jou net dat duwtje geeft. Een netwerk dat je in een stroomversnelling laat gaan wanneer je krachten bundelt, wanneer je gebruik kan maken van elkaars netwerk en ervoor openstaat om van elkaar te leren en elkaar te helpen.
Dat is wat voor mij een werkend netwerk is. Werkend in groei EN omzet.

Dat is wat ik met de Professionalista Business Club voor ogen heb.
Daar ga ik van aan en ik weet zeker jij ook!

Jij zet jouw netwerk open voor jouw medeleden
Jouw medeleden zetten hun netwerk open voor jou
Je succes delen, maar zeker ook je tegenslagen
Alles mag er zijn

Als Business Club member krijg je:

• Offline meetings

Twee keer per maand is er een offline meeting (2,5 uur). De data vind je in de agenda. Er is een verplichting om minimaal 1 keer per maand aanwezig te zijn. De inhoud vind je elders op deze pagina.

• Magazine

Je krijgt het jaarlijkse Professionalista Magazine. In de volgende editie zetten we ook jou en jouw onderneming, als onderdeel van de Business Club, in de spotlight.

• Online Meetings

Twee keer per maand is er een online meeting (2 uur). De data vind je in de agenda. Er is een verplichting om minimaal 1 keer per maand aanwezig te zijn. De inhoud vind je elders op deze pagina.

• Voorrang

Je krijgt voorrang op de plaatsing van jouw interview en gastblogs op het platform van Professionalista. Dit betekent dat je nóg meer kunt profiteren van het bereik van Professionalista.

• Masterclasses

Iedere maand, tijdens 1 van de online meetings, is er een masterclass. Deze wordt gegeven door een gastspreker of lid van de Business Club. De onderwerpen zijn divers en altijd passend bij vrouwelijk ondernemerschap.

• Op de kalender

De masterclasses, workshops en evenementen die jij geeft/organiseert plaatsen we gratis op de website. En natuurlijk geven we ze ook aandacht op sociale media.

De OFFLINE meeting

Iedere maand zijn er 2 offline Netwerkmeetings waarin jij jezelf en jouw bedrijf in de SpotLight zet. Waarin je jouw zoekvraag erin gooit. Waar we onze successen vieren, je nieuwe ondernemers leert kennen, potentiële nieuwe klanten ontmoet en ambassadeurs voor jouw bedrijf ontstaan.

Minimaal 2 keer per jaar de mogelijkheid om live jouw Bedrijfspresentatie te geven aan de leden en gasten van de BusinessClub.

Een netwerkmeeting met een duidelijke structuur. Met diverse momenten per meeting om jezelf en jouw bedrijf in de SpotLight te zetten. Om met elkaar te connecten.

De offline meetings vinden afwisselend op dinsdag en donderdag, op een ochtend
(10.00 – 12.30 uur)  of namiddag (15.00 – 17.30 uur) plaats.

De ONLINE meeting

Iedere maand zijn er 2 online Netwerkmeetings waarin jij jezelf en jouw bedrijf in de SpotLight zet. Waarin je jouw zoekvraag erin gooit. Waar we onze successen vieren, je nieuwe ondernemers leert kennen, potentiële nieuwe klanten ontmoet en ambassadeurs voor jouw bedrijf ontstaan.

Een netwerkmeeting met een duidelijke structuur. Met diverse momenten per meeting om jezelf en jouw bedrijf in de SpotLight te zetten. Om met elkaar te connecten.

Als vaste onderdeel is er iedere maand een Masterclass. Deze wordt door een externe gastspreker of een lid van het netwerk gegeven.

De online meetings vinden afwisselend op dinsdag en donderdag, op een ochtend
(10.30 – 12.30 uur)  of namiddag (15.00 – 17.00 uur) plaats.

De Maandelijkse VRIJMIBO

Iedere laatste vrijdag van de maand sluiten we de maand af met een glas in ons hand. Ik zou zeggen ook iets lekkers erbij.. De VRIJMIBO. Even de week/maand doornemen. Relaxt, online via Zoom, met een drankje/hapje vlakbij, op je eigen werkplek connecten. Van 16.00 tot 17.00 uur.
SAMEN DE MAAND AFSLUITEN – VRIJBLIJVEND – GEZELLIG – VERTEL JE VERHAAL – ENERGIEGEVEND

 

Business Club Membership
betaling per maand

€ 97,- ex btw

   • 2 keer per maand Offline Netwerkevent
   • 2 keer per maand Online Netwerkevent
   • 1 keer laatste vrijdag van de maand de online VRIJMIBO

    Minimaal 1 jaar lidmaatschap

Business Club Membership
betaling per jaar

€ 970,- ex btw

   • 12 x 2 keer per maand Offline Netwerkevent
   • 12 x 2 keer per maand Online Netwerkevent
   • 12 x laatste vrijdag van de maand de online VRIJMIBO

    Betaal 10 maanden, krijg 2 maanden als bonus