Columns van Sandra Lagace

COLUMN #1

Who run the world? Girls!
Dit is een ode aan mijn Sisters! Ik ben de Sisters om mij heen enorm dankbaar voor wie ik ben en waar ik sta.

Beyoncé schreef, `Girls run the world!’. Ze draagt het lied op aan alle ‘ongelooflijke vrouwen’ die de deuren voor haar openden.

Wij Sisters hebben kwaliteiten als zachtheid, meebewegen, creatie, vloeibaarheid, fijngevoeligheid, kwetsbaarheid en verbinding. Wow, wij hebben dus goud in handen! Goud, Sister!

Gek genoeg, weten de Sisters die ik in mijn praktijk ontmoet, mij altijd in detail uit te leggen wat ze allemaal niet kunnen, wat er ontbreekt en waar ze tegen aanlopen. Komt dat misschien doordat wij dát willen wat wij niet beheersen? Ontbreekt het (vaak) aan de masculiene kwaliteiten waardoor de feminiene eigenschappen op de achtergrond raken? Of, zijn het de mannen in onze omgeving, die hun masculiene kwaliteiten heel goed weten te verkopen? Vrouwen zijn vaak minder sterk in het verkopen van zichzelf, zeggen waar je goed in bent, wat je allemaal kunt.

Onze kwetsbaarheid en fijngevoeligheid is iets waar wij Sisters vaak weer beter in zijn. Wij hebben dus goud in handen. In combinatie met de masculiene kwaliteiten van (vaak) de mannen om ons heen krijgen we een hele bijzondere en waardevolle diamanten!

Wij hebben ongekende krachten, Sisters, als je ze maar benut! Beloof me dat je voortaan alleen nog maar focust op jezelf, op dat wat je allemaal kunt en dat je al dat andere (dat je niet kunt) accepteert. Ik beloof jou dat er dan een wereld voor je open gaat. Zoals Beyoncé aangeeft;

My persuasion
Can build a nation
Endless power
With our love we can devour
You’ll do anything for me

Ik ben trots op de Sisters om mij heen. Mijn wens en missie is dat vrouwen die vrouw zijn die ze bestemd zijn te zijn (`Be the Woman you are destined to be!’). `My persuasion can build a nation’ of empowered women.

Heb ik je getriggerd, wil je meer weten over mij, neem dan een kijkje op mijn profiel of ga naar mijn website : www.lagace.nl